Новалис АД Пазарджик - Индустриално търговски комплекс

Новалис АД е правоприемник и наследник на един от най–големите мебелни заводи в България – завод “Петър Абаджиев” и завод “Мебел- лукс” гр. Пазарджик. С масовата приватизация през 1997г. предприятието преминава към ПФ “Златен лев“ от м.Октомври 2003г. се преименува на “Новалис” АД.

До Декември 2007г. дейността  на фирмата беше насочена към производство на мебели – цялостно обзавеждане на дома, хотела и офиса; модерна PVC дограма по технология на ноу-хау на фирма TRYBA- Франция, интериорни врати от MDF, корпусни мебели, тройно слепени иглолистни ламели.

От Януари 2008г. след реновиране дейността се пренасочи към отдаване на собствени  помещения под наем за производствена и търговска дейност.

Фирма Новалис АД гр.Пазарджик се намира в индустриалната зона на гр. Пазарджик заключена между ул.”Царица Йоанна” и ул.”Мильо Войвода” в южната част на гр. Пазарджик, разположена на 42 000кв.м. от които 15 000кв.м. застроена площ.

Стратегическото комуникативно разположение – стоково тържище; главна улична мрежа на гр. Пазарджик част от републикански път II – 37 Панагюрище – Пазарджик - Пещера – Батак; 36км. до гр.Пловдив; 110км. до гр.София придава уникалност на индустриално-търговския комплекс.

Новалис е част от групата от фирми на “Златен лев Холдинг” и напълно прилага в дейността си основните принципи на групата – откритост, респект, висока бизнес етика. Стремежът   на управленския екип е да отстоява лидерската си позиция на пазара, като гарантира висок професионализъм,отговорност, отвореност, иновативност, лоялност и съпричастност към всеки един наемател.

Нашата компания се гради от историята и традициите на фирмата и желанието ни да продължим да се усъвършенстваме и развиваме. Поведението ни на пазара се води от амбицията ни да останем градивен фактор в бизнеса с отдаване  на  собствени недвижими имоти.

Наши наематели са: местни и национални компании, фирми, предприятия и физически лица занимаващи се с различна търговска и производствена дейност – търговия с безалкохолни напитки; захарни изделия, мебели, бяла техника, производители на PVC и Алуминиева дограма; дървени въглища; пакетиране на семена и торови смеси за градината и др.

Вижте още снимки